Avdelingsleder Drift

Frist

12 Feb 2023 23:59

By

Bergen

Organisjon

GC Rieber Eiendom AS

Stilling

Avdelingsleder Drift

Ansettelse

Heltid

Arbeidstid

Dag

Vi søker etter Avdelingsleder Drift som skal ha ansvar for vår driftsavdeling

Vi leter etter deg som er en resultatorientert, tydelig og inkluderende leder som har evne til å begeistre, motivere og bygge relasjoner både internt og eksternt. Du har god og bred erfaring med arbeid fra driftsrelaterte arbeidsoppgaver i eiendomsbransjen tidligere, enten hos byggherre eller entreprenør. I tillegg har du interesse og kunnskap om økonomi, eksempelvis fordeling av felleskostnader. Du har en tydelig interesse for teknologi, og har erfaring med endringsprosesser.

Du kommuniserer tydelig og er en god rollemodell i forhold til hvordan vi møter kunden. Du tror på at man oppnår de beste resultatene sammen med andre, både kollegaer og ledelsen for øvrig.

Til stillingen som Avdelingsleder Drift vil du blant annet få følgende ansvar:

  • Du vil få personalansvar for våre driftsledere, driftsassistent og lærlinger.
  • Du skal jobbe med å skape samhold og samarbeid på tvers av alle våre områder.
  • Du skal være en god sparringspartner i faglige diskusjoner med driftslederne.
  • Du skal sikre at kundene våre får en effektiv eiendomsdrift og god kundebehandling, fremforhandle og ivareta gode innkjøpsavtaler for driften, og sikre at krav til selskapets leverandører følges opp.

For å lykkes i rollen må du være strukturert og nøyaktig. Du må være endringsvillig, fleksibel og raus, og du må evne å se sammenhenger og forbedringsmuligheter.

For den rette kandidaten kan vi tilby en spennende stilling i et fremtidsrettet selskap med langsiktige utviklingsplaner. Du vil arbeide i et hektisk, uformelt og godt arbeidsmiljø med motiverte og engasjerte kollegaer i hjertet av innovasjonsdistriktet i Bergen.

Vi har i tillegg gode pensjons- og forsikringsordninger, samt feriehus i inn- og utland.

GC Rieber Eiendom AS legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Hvis du synes dette høres interessant ut, registrer søknad og CV på www.gcrieber.no/karriere snarest, og senest innen 12. februar.

Aktuelle kandidater kan bli kontaktet fortløpende.