Lede prosjekter i hjertet av innovasjonsdistriktet i Bergen?

Frist

11 Aug 2024 23:59

By

Bergen

Organisjon

GC Rieber Eiendom AS

Stilling

Prosjektsjef

Ansettelse

Heltid

Arbeidstid

Dag

GC Rieber Eiendom AS er en ledende aktør innen eiendomsutvikling og byutvikling i Bergensregionen med langsiktige ambisjoner om utvikling og vekst. Selskapet har en stor eiendomsportefølje og satser på bærekraftig områdeutvikling i våre langsiktige utviklingsplaner i årene fremover.

Vi ser etter en prosjektsjef som har lyst å være med å påvirke utviklingen av nye og fremtidsrettede prosjekter.

Som prosjektsjef vil du lede nybyggsprosjekter og større rehabiliteringsprosjekter. Du ivaretar helt fra forprosjekt til gjennomføring og oppfølging av ferdigstilling. Stillingen innehar ansvar for å gjennomføre tildelte prosjekt, byggeledelse, prosjektering, entreprise samt ressursstyring og offentlige godkjennelser i tildelte prosjekter.

Du vil ha tett samarbeid med selskapets ledelse og markedsansvarlige og støtte drifts- og forvaltningsavdelingen ingeniørfaglig. Nært samarbeid med kundene gjør at vi kan fange opp endringer i behov og krav i tidlig fase. Du vil sikre at effektive og fremtidsrettede digitale verktøy blir gjennomført i organisasjonen og lete etter energi-, og driftseffektive og miljøvennlige løsninger. Stillingen rapporterer til prosjektdirektør i GC Rieber Eiendom AS.

Kvalifikasjonskrav

  • Sivilingeniør/ingeniør: relevant master- eller bachelorutdanning
  • Minimum 3 års erfaring fra prosjektledelse, byggeledelse eller byggeadministrasjon. Gjerne fra bolig og næringsbygg.
  • God økonomisk og kommersiell forståelse
  • Kontrakt- og forhandlingskompetanse fra større prosjekter
  • Opptatt av forenkling, automatisering, planmessighet og “beste praksis” – tankegang

Personlige egenskaper

  • Resultatdreven og bevisst på verdien av kunnskapsdeling internt og eksternt
  • Systematisk, fleksibel og forretningsorientert
  • Gode samarbeidsegenskaper, være smidig og helhetstenkende
  • Kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk

Vi tilbyr
GC Rieber Eiendom holder til i et helt nytt massivtrebygg med fokus på gjenbruk, energieffektivitet og nullutslipp kombinert med estetisk design og godt håndverk. Kontoret ligger sentralt plassert i Damsgårdsveien/Solheimsviken like over sundet mot Marineholmen. Hos oss vil du ha en lokal forankring i et selskap med hovedkontor i Bergen. For den rette kandidaten kan vi tilby en spennende stilling og konkurransedyktige betingelser. Du vil arbeide i et hektisk, uformelt og godt arbeidsmiljø med motiverte og engasjerte kolleger i hjertet av innovasjonsdistriktet i Bergen. 

Interessert?
For en konfidensiell og uforpliktende prat om stillingen, ta kontakt med vår samarbeidspartner på rekruttering Jefferson Wells ved Anette Hansen 900 80 079 eller Veslemøy Selvik, mobil 416 79 399.

Søknadsfrist er søndag 11.august.

Ønsker du å søke på stillingen, kan du klikke her.

keyboard_arrow_up